Inschrijven

Bromfiets

Falcon rijschool biedt naast auto- en motorrijlessen ook bromfietsrijlessen in de regio Arnhem en Ede. Maak kennis met het onvervalste gevoel van een valk in zweefvlucht door te rijden op een bromfiets of scooter. Of je nou naar school, werk of de stad wilt gaan om te genieten, de bromfiets of scooter is een handig vervoersmiddel die je al op een jonge leeftijd mag besturen. Onze lessen worden verzorgd door een ervaren instructeur. Wij leiden je in 1 dag op voor het bromfietsrijbewijs, zodat je vervolgens kunt genieten van je zelfstandige ritjes.

Eerst starten met theorie
Om bromfietsrijles te kunnen volgen en praktijkexamen af te leggen dien je eerst je theorie examen te halen. Voor je theoriecertificaat moet je minstens 15,5 jaar oud zijn. Rijlessen en praktijkexamen kan vanaf je 16e. Je kunt al meteen aan de slag met een E-learning systeem (iTheorie) op je telefoon of tablet. Wanneer het jouw het beste uitkomt. iTheorie neemt je stap voor stap mee in de theorie. Indien je alle hoofdstukken hebt gevolgd kun je theorie-examens oefenen conform de eisen van het CBR. Wil je meer weten over iTheorie, klik dan hier. Wij bieden één bromfietspakket. Om het pakket compleet te maken zit er ook een theorie examen in.

Theorie behaald? Tijd om te lessen!
Na het behahalen van je theorie, kun je direct contact met ons contact opnemen voor het maken van een afspraak voor de praktijkles. Wij plannen meteen een praktijkexamen voor je in, zodat je zo snel mogelijk zelfstandig de weg op kunt gaan. De bromfietsrijles wordt zo gepland dat je deze kunt afsluiten met het praktijkexamen. Wij streven ernaar om het bromfietsrijbewijs binnen 1 dag te behalen.

Waarom Falcon rijschool?
  • Geen wachttijd, direct starten
  • Spoedcursussen
  • Persoonlijk lesprogramma
  • Flexibele lestijden
  • Vaste instructeur
  • Betalen in termijnen

Schijf je nu in!